Terug naar het overzicht

Sanne Huijbregts

Hanze Acoustic Campfire Sessions

Escher-esque vocal-folk jazz
Ga kopje onder in de wereld van Sanne Sanne. De Nederlandse jazz heeft er weer een kleurrijk karakter bij: zangeres Sanne Huijbregts schrijft heilzame muziek verpakt in sprankelende texturen, rijke vocale harmonieën en verleidelijke grooves. Haar kwartet Sanne Sanne verbindt de zinnelijke klankwereld van de indie-folk met het altijd verrassende bochtenwerk van de hedendaagse jazz.

De passie om bij te dragen aan het huidige muzikale landschap is er bij Sanne Huijbregts altijd geweest. Als klein meisje maakte ze de Nederlandse fietspaden en de Europese bergwandelpaden al onveilig met haar loepzuivere zangstem, en keek ze vakanties lang uit naar het moment dat ze thuis weer achter de piano kon kruipen om muziekstukjes te schrijven. Na een meerjarige zoektocht naar haar eigen geluid als zowel zangeres en percussioniste, komt ze met haar debuutalbum Mountain Child. In dit muzikale fotoalbum neemt ze je mee op reis naar een nostalgische tijd vol kinderlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang.

Sanne Huijbregts – zang/xylosynth, Roosmarijn Tuenter – zang/altviool, Pat Cleaver – bas/zang, Jeroen Batterink – drums/zang

Fotocredits: Sanja Marusic

Tickets

Vr 1 sept. 2023 | 22.00 uur
Kosten: Pay what you can

Ticket is niet perse noodzakelijk. Je kunt ook gewoon gezellig langskomen, dan maken wij een anoniem ticket voor je aan! Wil je op de hoogte blijven? Neem dan wel een ticket af, zodat we je kunnen mailen als dat noodzakelijk is.

Tickets