Terug naar het overzicht

Platen- en cd beurs met dj Miss Magnolia en dj Tamme

Op zaterdag 2 september is er een platen- en CD beurs op het Hanze Art Station. Het bijzondere aan deze beurs is dat de verkopers vrijwel allemaal particulieren zijn. Dus het is dé plek waar je de verborgen parels gaat vinden.

Een van de verkopers is DJ Suez uit Amsterdam met obscure hiphopplaten en honderden soul, funk, reggae en 60’s singles. Daarnaast zal er een vinylverzamelaar staan die meer dan 1000 dance, disco en house 12″s en CD’s uit zijn eigen collectie verkoopt. En er komt een vinylhandelaar van het Waterlooplein uit Amsterdam met een heleboel mooie items in alle genres!

Als klap op de vuurpijl draaien Miss Magnolia en DJ Tamme de hele middag de mooiste plaatjes, uiteraard ook van vinyl!  De beurs begint om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De entree voor dit bijzondere evenement is GRATIS.

Tickets

Za 2 sept. 2023 | 13:00 uur – 19:00 uur | Pay what you can

Ticket is niet perse noodzakelijk. Je kunt ook gewoon gezellig langskomen, dan maken wij een anoniem ticket voor je aan! Wil je op de hoogte blijven? Neem dan wel een ticket af, zodat we je kunnen mailen als dat noodzakelijk is.

Tickets