Terug naar het overzicht

KLERENZOOI Closet Sale en creatieve workshops

Kom op zondag 17 september lekker struinen bij de tofste closet sale van Zwolle! Dit keer host KLERENZOOI haar populaire tweedehands kledingmarkt op Hanze Art Station. Je scoort hier jouw preloved outfit bij meer dan 50 enthousiaste verkopers. Wil je zelf jouw kast opruimen en kleding verkopen? Via deze link kun je jezelf aanmelden.

Workshop Thrift Safari

Ontdek de parels van tweedehands kleding op onze thrift safari! 🔍
Je kunt ook deelnemen aan een workshop Thrift Safari. Ben je nieuwsgierig naar de wereld van vintage? Of wil je leren hoe je verborgen schatten kunt vinden in tweedehands kleding die je kledingkast leuker maken?

Wat ga je leren?
Bij onze safari leer je de kunst van het herkennen van vintage items, het maken van slimme keuzes in tweedehandskleding en het ontdekken van tijdloze kleding die je kledingkast zal verrijken. Onze gids, Saskia, geeft je een introductie waarin ze je de belangrijkste tips en trucs leert om deze unieke stukken te vinden.

Op avontuur met Saskia!
Saskia neemt je mee op safari langs alle kleding op KLERENZOOI. Hier kun je je nieuwe kennis meteen in de praktijk brengen terwijl je door de verschillende kledingstukken snuffelt.

Tijd
Tijdslot 1: 14:30 -15:30 uur
Tijdslot 2: 15:30 -16:30 uur
Tijdslot 3: 16:30 -17:30 uur

Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Een kaartje is gratis maar je moet wel een tijdslot reserveren!

Workshop: The Crochet Club, maak je eigen oorbellen of phone cord

Join The crochet club!
Ben je klaar om de kunst van het haken te ontdekken en je eigen oorbellen of phonecord te maken? Join dan onze Crochet Club tijdens KLERENZOOI op zondag 17 september.

Maak je geen zorgen als je nog nooit gehaakt hebt! Melanie begeleid je bij elke stap, van begin tot eind. Deze workshop is perfect voor beginners! Dus, waar wacht je nog op?

Breng je vrienden mee of verwen jezelf met een creatief uurtje en schrijf je in voor de workshop. Leuke sidenote: de meeste materialen hebben we tweedehands voor jullie gescoord! Past natuurlijk helemaal bij onze missie; het hergebruiken van textiel en/of materialen.

Locatie
Red Caboose

Tijd
Tijdslot 1: 14:00-15:00 uur
Tijdslot 2: 15:30-16:30 uur

Kosten
De kosten bedragen € 10,- per peroon. Er is plek voor 10 personen per workshop, dus wees er snel bij!

Tickets zijn te koop via deze link. 

Workshop: KIDS CLUB Ontwerp je eigen T-shirt!

Kom en sluit je aan bij onze kinderworkshop: Ontwerp je eigen T-shirt!”

Hier kan je je oude T-shirt een nieuw leven geven en om toveren tot het coolste en kleurrijkste kledingstuk ooit. Upcyclen heet dat in mode taal.

We hebben een heleboel dingen die je kunt gebruiken om je T-shirt te versieren. Denk aan fonkelende pailletjes die je shirt laten schitteren als een regenboog of stofjes die je T-shirt veel kleur geven. Weet je wat het allerbeste is? Je kunt zelfs je eigen grappige teksten en tekeningen op je T-shirt zetten. Hoe leuk is dat?

Wij staan klaar om je te helpen en samen met jou te ontdekken hoe je je T-shirt kunt omtoveren tot een waar kunstwerk.

Maak je klaar om een middag vol plezier, lachen en heel veel kleur te beleven.

Geen tickets nodig, gratis

📍 Locatie: De ingang van Hanze Art Station is achter het treinstation Zwolle. Ter hoogte van Hanzelaan 242, tegenover de parkeergarage Lübeckplein.

Op de locatie: De eerste groene zeecontainer op het terrein

Over KLERENZOOI

KLERENZOOI is een closet sale met als doel om jou kennis te laten maken met hergebruik van kleding. Want door de levensduur van kleding op een ludieke manier te verlengen kun jij bijdragen aan de circulaire economie en verminderen we de impact op het milieu. Precies dat is waar KLERENZOOI voor staat. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven!

Instagram: @klerenzooizwolle

Fotocredits: Valerie van der Horst

Info

Zo 17 sept. 2023 | 14:00 – 18:00 uur | Gratis