Terug naar het overzicht

Tim Dawn

Hanze Acoustic Campfire Sessions
Tim Dawn is waarschijnlijk de enige artiest die tijdens de coronacrisis zijn vaste contract bij een advocatenkantoor opzegde om volledig voor de muziek te gaan vanaf zijn kinderboerderij in hartje Utrecht.

Met zijn hit ‘To Love Somebody’ (de Bee Gees-cover die hij opnam voor de met een Bronzen Loeki bekroonde kerstreclame van PLUS), scoorde hij onder meer een Qmusic Alarmschijf, hoge hitnoteringen en een Gold Award. Eerder had hij zich al op de kaart had gezet met singles als ‘Walking On A Wire’ (NPO
Radio 2 TopSong; meer dan 10 miljoen streams op Spotify) en ‘Bite The Bullet’, waarmee hij zijn tweede NPO Radio 2 TopSong verdiende en 3FM Talent werd.

In 2021 werd hij door AD getipt als hét muziektalent voor dat jaar en bracht hij meer singles uit, waaronder ‘In This Together’, die hem een 100% NL Hit van 100 en zijn derde NPO Radio 2 TopSong opleverde. In oktober 2021 verscheen zijn debuutalbum ‘Everyday Magic’, waarmee hij langs een aantal Nederlandse zalen tourde. Eind 2021 en begin 2022 was hij huisband bij talkshow M. Ondertussen schreef hij nieuwe muziek, waarvan de eerste singles begin 2023 verschenen en binnenkort meer wordt verwacht.

Tickets

Combi ticket Slagwerk Den Haag en Tim Dawn | € 15,-

Tickets

Tim Dawn | € 10,-

Tickets