Terug naar het overzicht

Stephanie Struijk

Hanze Acoustic Campfire Sessions
Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond.

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten. Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadours leven.

Stephanie Struijk zingt en schrijft Americana/pop liedjes in het Nederlands. Eerder zong ze in het Engels onder de artiestennaam Stevie Ann waarmee ze voor haar debuut een gouden plaat kreeg en op Pinkpop stond.

Fotografiecredits: Janita Sassen

Tickets

Vr 25 aug.
20:00 uur Monkey Jam | 22:00 uur Stephanie Struijk
Kosten: € 10,- | Exclusief € 1,- administratiekosten

Met dit ticket heb je ook toegang tot het optreden van Monkey Jam

Tickets