Terug naar het overzicht

Koolhovens Keuze door regisseur Martin Koolhoven met aansluitend een buitenbios met de film You Only Live Twice

Hanze Art House
In Koolhovens Keuze deelt regisseur Martin Koolhoven aan de hand van het thema James Bond door hem uitgezochte scènes zijn inzicht in film, doorspekt met geestige anekdotes en meningen over van alles en nog wat. Met aansluitend een buitenbios met de James Bond film ‘You Only Live Twice’.

Hij vertelt waarom de scenes zoveel indruk op hem maken en hij kruipt in de huid van de regisseur. Waarom heeft hij voor deze aanpak gekozen en welke invloed heeft dat op hoe wij de film beleven? Wat was het doel van de film en wat was de impact? Heeft de regisseur met zijn keuzes zijn doel bereikt… ?

Martin Koolhoven behoeft eigenlijk geen introductie. Als een van de bekendste Nederlandse filmmakers van Nederland deelt hij zijn inzichten in film al jarenlang in programma’s als Op1, De Wereld Draait Door en zijn eigen tv-programma De Kijk van Koolhoven.

Zijn films (ondermeer Brimstone, Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter) wonnen vele gouden kalveren, draaiden op grote festivals als Berlijn en Venetië en werden verkocht over de hele wereld.

Tickets

Zo 17 september 2023 | 19:00 uur |
Kosten: € 15,- | Exclusief € 1,- administratiekosten

Tickets