Terug naar het overzicht

Kolektiv Lapso Cirk – Ovvio

Een humoristische strijd tegen de zwaartekracht! In de voorstelling ‘OVVIO’ tarten de Spaanse David Diez Mendez en de Slowaakse Tomas Vaclavek de wetten van de zwaartekracht en hun eigen vermogens.

Deze twee multidisciplinaire circusartiesten zijn gespecialiseerd in het balanceren en manipuleren van objecten, en bevinden zich in het spanningsveld tussen evenwicht en sensatie. Op een speelse manier dagen ze elkaars grenzen uit. Dit zorgt voor klamme handjes bij het publiek, maar ook voor hilarische momenten tussen de artiesten.

Eenvoudige houten planken veranderen in verschillende constructies die hen dwingen om voortdurend nieuwe uitdagingen te overwinnen. Kracht, concentratie, moed en vertrouwen. Alles moet net iets hoger, net iets extremer en net iets gevaarlijker zijn dan bij de ander. Gelukkig zijn David en Tomas meer dan alleen ondeugende jongens. Ze hebben stalen zenuwen en een schat aan circuservaring.

Het publiek kan niet anders dan de adem inhouden bij het kijken naar deze twee topartiesten. Laat je bij Hanze Art Station op zondag 6 augustus meeslepen door spanning én raak onder de indruk van de esthetische beelden die balans creëert en behoudt. Wees er snel bij: OVVIO is slechts één keer te zien!

Fotocredits: Alessandro Villa

Tickets

Zo 6 aug. 2023 |19:00 uur | Pay what you can  (ticket wel noodzakelijk)

Na afloop kunt u zelf bepalen wat u het optreden waard vond.

Tickets