Terug naar het overzicht

Koken met Ramon Brugman

Hanze Happen
Chef, televisiemaker en buitenmens Ramon Brugman (de chef-kok met de baard) maakt graag met lokale producten iets buitengewoons. Als rasechte Hanzestad inwoner van Harderwijk werd hij gelijk enthousiast over het thema Hanze.

Al kokend vertelt Ramon gepassioneerd over de gerechten die hij maakt tijdens drie live buitenkook sessies op Hanze Art Station. Daarnaast mag je ook zelf aan de slag! Tijdens de workshop Hanz Worst ga je samen met Ramon je eigen lunch klaarmaken: een broodje Hanze worst om van te watertanden. Met lokale producten natuurlijk! Zo komt worst van slagerij Haverkort uit Zwolle bijvoorbeeld. Slagerij Haverkort biedt diervriendelijk vlees afkomstig van kleinschalige familiebedrijven die oog hebben voor milieu en duurzaamheid.

Wanneer?
Za 26 augustus 2023 of za 9 september 2023

Programma

  • 11.00 – 12.00 uur Live buitenkook-sessie met Ramon Brugman
  • 12.30 – 13.30 uur Hanz Worst – workshop broodje Hanze worst maken met Ramon Brugman
  • 14.00 – 15.00 uur Live buitenkook-sessie met Ramon Brugman

Tickets

  • Workshop (12:30 uur): € 15,- (inclusief  het opsmikkelen van je eigen gemaakt Hanz Worst
  • Alleen kijken: gratis (geen ticket noodzakelijk)

26 aug | 9 sept | 11:00 uur – 15:00 uur | workshop (12:30 uur): € 15,- | alleen kijken: gratis

Tickets