Terug naar het overzicht

Comedy Night met Daveson Ignatia, Marie Koet en Sjoerd Janssen

Hanze Art House
Vanavond beklimmen een MC en 2 stand-up comedians het podium om jouw de avond van je leven te geven.

Daveson Ignatia
Daveson begon zijn carrière als Master of Ceremonie”MC” op festivals, en evenementen. Al snel kwamhij erachter dat hij meer talenten had dan alleen artiesten op en afkondigen. Als comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach.

Marie Koet
Marie Koet (1996) is regular bij Comedyclub Haug. Naast dat ze veel in de club te zien is, speelde ze al op Lowlands, en dubbelde met comedytrain-lid Kim Schuddeboom. Marie is niet alleen comedian, maar studeerde ook cum laude af in de filosofie. Ze vertelt over filosofie, over daten, en over hoe ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden bij moet stellen.

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

Tickets

Zo 30 juli 2023 | 19:00 uur | € 7,50

Tickets