Terug naar het overzicht

Circus Unartiq – Curtain Call

Hanze Art House

Stap in de wereld van hedendaags circus. Circus Unartiq balanceert op grote hoogte! Theater, dans, performancekunst en circusvaardigheden. Je wordt gegarandeerd verrast met een spetterende en adembenemende show.

Met prijswinnende acts en succesvolle binnen- en buitenshows biedt Circus Unartiq een repertoire dat voor ieder wat wils heeft. Onze passie voor het circus garandeert dat we altijd de moed vinden om nieuwe wegen in te slaan en onze voorstellingen naar nieuwe hoogten te brengen. Mis deze onvergetelijke ervaring niet – laat je betoveren door de wereld van Circus Unartiq!

LET OP: de weersomstandigheden zijn wat twijfelachtig voor zondagmiddag 23 juli. Er lijkt wat regen te komen. Bij regen kan het zijn dat de show tot 30 minuten uitgesteld wordt. Hou dus zeker deze pagina in de gaten voor de meest actuele informatie. Zoals het er nu uit ziet gaat de voorstelling gewoon door. Op het terrein zijn tenten om te schuilen, maar kleed je zeker even goed op het weer. Wij zijn aan het duimen!

Vanwege het wisselvallige weer is besloten de avondvoorstelling te verplaatsen naar 20:00 uur. Wanneer het regent is het voor de speler te gevaarlijk om op te treden. Mocht het regenen om 20:00 uur, dan zou de voorstelling eventueel nog wat later kunnen beginnen. Daarover wordt u dan ter plekke geïnformeerd.

(laatst bij gewerkt 23 juli 12:06 uur)

Tickets

Zo 23 juli 2023 | 15:00 uur en 21:00 20:00 uur | Pay what you can

Tickets